maandag 12 oktober 2015

Stukje wandelen

Gister zijn we vlak bij huis even heerlijk wezen wandelen. De kinderen op hun fiets en wij te voet. Poeh, wat was het al koud ondanks de blauwe lucht en het zonnetje! Ik was blij dat ik al voor mijn winterjas had gekozen! 

Maar wat was het heerlijk. Door de bladeren fietsend roept m'n oudste ineens: 'hee, een mooi blaadje!' Dus vol op de rem en meenemen maar. Wij moesten wel lachen, goh, je meent t! Waar komt die nou vandaan? Maar zij koos natuurlijk de mooiste. Zo gaat dat. Liggen er duizenden om je heen, blijft dat toch de mooiste. 

En zo gingen er nog een aantal veren mee en eikeltjes en 'zeewier' (geen idee wat het is maar ze vond t in het water, dus het was zeewier haha) ze is een echte verzamelaar. En zo heeft mama thuis mooie veren staan! 



Samen met haar zusje had ze veel plezier. Lekker in het zand graven (maar daarna wel enorm koude en natte handen die pijn deden...) 


en gespeeld dat ze op zee zaten op en schip (platform wat normaal in het water lag maar nu op de kant). Toen werd het echt te koud en was het tijd voor koffie. 

Fijn dat we in onze omgeving zulke mooie natuur hebben. Nu nog wat vaker de tijd er voor nemen en het gewoon doen, er op uit! De boel blijft de boel wel thuis. Want het werkt ook ontspannend en dat kan iedereen wel goed gebruiken! 

Liefs, Suzanne 

1 opmerking:

  1. Heerlijk! Zo fijn om mooie plekjes te bezoeken zo dicht bij huis. Wij zijn gister in Beetsterzwaag geweest. En we gaan ook vaak even naar Oranjewoud. Zo fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen