donderdag 31 maart 2016

Begin je dag met Guido Spek!

Kennen jullie de allernieuwste feature van Facebook al? Facebook Live? Het wordt de nieuwe Periscope genoemd met als extra voordeel dat het 'live-filmpje' ook gewoon naderhand terug te kijken is.

Ik moest eerst even goed na gaan wat het inhield, gezien ik een aantal filmpjes voorbij zag komen waar bij stond, ...was live. Ik begreep toen nog niet dat je daadwerkelijk iemand live kon volgen. 

Maar toen kwam daar het eerste test filmpje van Guido Spek, wel bekend als Sjoerd uit de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en ook als zanger! Hij kondigde aan dat er binnenkort iets nieuws stond te gebeuren. 

Kort daarna volgde zijn eerste uitzending van zijn Social-Ochtend-Live-Show: 'Ontbijt met Spek'. Zo leuk! Zijn eerste uitzending haalde dan ook RTL Boulevard. 

Copyright Guido Spek

Guido streamt zijn ontbijtshow via zijn Facebook pagina Guido.Spek, maar heeft sinds dinsdag de show een eigen pagina gegeven. 
Vanaf maandag 4 april gaat 'Ontbijt met Spek' vanaf DEZE pagina uitzenden! Check de site en like hem direct ook even, dan hoef je niets te missen! 

Copyright Guido Spek

'Ontbijt met Spek' is echt een fijne manier om je dag te beginnen! Het is kort maar krachtig en bestaat per dag uit 2 delen. De eerste uitzending is om 6:55 en de tweede om 7:15. Guido vertelt nieuwtjes en weetjes en behandelt een aantal vaste onderdelen waaronder bijvoorbeeld het 'Wekservies', het 'Weerweer' en de hashtag '#12Share'. Die hashtag kun je via (oa) Instagram gebruiken bij een foto die je graag wilt delen! Deze wordt dan in de live show meegenomen. Tussen de 2 uitzendingen is er tijd voor een douche en post hij een leuk filmpje. 

Kortom, lekker wakker worden met leuke informatie, humor en Guido! Wie wil dat nou niet! Mij bevalt het prima! Dus volg de bovenstaande link, like 'Ontbijt met Spek' en begin elke werkdag gezellig met een goed humeur en een lach op je gezicht! 

Liefs, Suzanne 

(Foto's en links zijn met toestemming geplaatst) 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten