zaterdag 9 april 2016

Tip voor 'mooi weer' benen!

Het is Lente, ook al is dat aan het weer nog niet meteen te merken helaas. Maar de zon heeft zich toch echt al een paar keer goed laten zien en dan was het direct aangenaam warm buiten.

Dus tijd om je wintervachtje te verwijderen en die blote benen te showen! ;)

Nu kun je natuurlijk je scheermesje en schuim er weer bij pakken, maar heb je wel eens een andere manier van ontharen gebruikt? Ik zal eerlijk bekennen dat ik ook standaard m'n benen scheer. Geen epiLady, nooit geharst. Noem maar op. Maar toen kreeg ik te horen dat mijn schoonheidsspecialiste een nieuwe en fijne manier van ontharen gaat hanteren. Ze had de cursus net gevolgd en zocht nog oefen-personen! Je begrijpt dat ik daarop uiteraard heb gereageerd. 

Deze methode heet 'Sugaring'. Hierbij worden alleen natuurlijke producten gebruikt, wat ik een fijn idee vind! Je kunt het vergelijken met harsen, alleen is dit minder pijnlijk, minder irriterend en ook geschikt voor een gevoelige huid en huiddelen.



Hierboven zie je links de pot met sugaring paste. Daar wordt een klodder ter grote van een pingpong-bal uitgehaald en met de vingers wordt de pasta tegen de haarrichting in op de huid gesmeerd. Dan wordt de laag met de haarrichting mee in en snelle beweging van de huid getrokken. Dit heet 'flicking'. De bol wordt steeds opnieuw gebruikt om zo het hele been te ontharen. De pasta kapselt de haartjes als het ware in en daardoor worden deze in zijn geheel uit de poriën getrokken. Dit voel je in het begin even, maar het viel me echt erg mee! Hier een foto van mijn behandeling:


Ik heb de behandeling als erg prettig ervaren. Uiteraard voel je af en toe wel even iets en heb je na de behandeling wat rode poriën. Dat is normaal. Ik ga nu afwachten hoe lang de haren weg blijven en wat ik van het resultaat vind. Jullie horen het uiteraard! 

Nog even de voordelen op een rij: 


En woon je in (de buurt van) Heerenveen, dan raad ik dit schoonheidssalon genaamd 'Linda Look' van harte aan! Hier een link naar haar website en hier van de Facebook pagina. 

| Hoe onthaar jij je benen?|

Liefs, Suzanne







Geen opmerkingen:

Een reactie posten